Cabina cu raze X Yxlon Cheetah

Cabina cu raze X Yxlon Cheetah
  • Cabina cu raze X Yxlon Cheetah

Y.Cheetah

 
~Soluția de control cu ​​raze X Yxlon Cheetah a fost dezvoltata pentru a satisface cea mai mare varietate de cerințe de inspecție în electronice, industria auto, proiecte militare, construcția de aeronave, telecomunicații și tehnologie medicală. Acesta poate fi adaptata rapid și ușor pentru a se conforma noilor cerinte de inspecție.

Funcțiile tehnologice sofisticate pot fi activate usor și rapid, cu un simplu "Click".
 Zoom + tehnologie: intensitatea razelor X rămâne constanta pastrand astfel o rezoluție la scală gri optimă - independenta de mărirea implicata. Setările și etalonările tubului sau detectoarelor nu sunt necesare astfel castigand timp.
 Tehnologia PowerDrive: în modul PowerDrive, axa tub-detector se deplaseaza sincronizat în direcții opuse, la o mărire geometrica constanta. Datorită o reducerii distanței de focalizare-a-detectorului (FDD), imaginile sunt de înaltă calitate si disponibile în cel mai scurt interval de timp.
 Prin utilizarea tuburilor cu raze X - FeinFocus/ Microfocus stabilite Y.Cheetah creează imagini strălucitoare într-un timp scurt. Y.QuickScan pentru radiografie industriala computerizata .
 
 
 
 

Pentru a trimite cererea vă rugăm completați informațiile de mai jos:

Accept termenii de utilizare a sitului


Produse asemănătoare