Cabina cu raze X Yxlon Cougar

Cabina cu raze X Yxlon Cougar
  • Cabina cu raze X Yxlon Cougar

Y.COUGAR

 
 
 
Experiența dobândită de la peste 2.500 de sisteme instalate la nivel mondial a fost luata în considerare în dezvoltarea acestui sistem compact si versatil FeinFocus / Microfocus X-ray.

 Y.Cougar a fost conceput pentru a satisface cea mai mare varietate de cerințe de inspecție în electronica și industria auto, pentru proiecte militare, în construcția de aeronave, de telecomunicații și tehnologie medicală. Astăzi reprezintă cel mai versatil sistem cu soluție Microfocus cu raze X pentru inspecții 2D și 3D.
 Funcții, cum ar fi sistemul Click & Center, Frame & Zoom, Click & Fly sau Grid pot fi executate cu un singur click, care face operarea cu Y.Cougar foarte usoara. Prima imagine cu raze X este disponibil în câteva secunde. Chiar operatorii neexperimentați sunt rapid în măsură să obtina imagini optime.
 Fie pentru un singur produs sau pentru inspectia in volume mari , sistemele Y.Cougar sunt soluția ideală pentru inspecția in Microfocus  cu raze X în timp real. Ultrarapida Y.QuickScan pentru radiografie computerizata este de asemenea disponibila pentru acest sistem cu raze X.
 
 

Pentru a trimite cererea vă rugăm completați informațiile de mai jos:

Accept termenii de utilizare a sitului


Produse asemănătoare