Cabina cu raze X Yxlon MU-2000-D

Cabina cu raze X Yxlon MU-2000-D
  • Cabina cu raze X Yxlon MU-2000-D

Y.MU2000-D

 
 Cabina cu raze X MU2000-D este o soluție excelentă pentru inspecția de piese turnate într-un volum mare de producție, precum și pentru cercetare și dezvoltare. De la mari companii multinaționale la turnătorii de dimensiuni mici / mijlocii și la producătorii mondiali de mașini, în procesul de inspecție toți au încredere în acest sistem robust.
 
MU2000-D vă ajută să detectați deficiențele de turnare în articole precum:
Piese turnate din aluminiu (blocuri de motor, cilindri, pistoane, articulații)
Lamele cu turbină
Roți și anvelope
Materiale ranforsate cu fibre
Ceramică
Materiale tipărite 3D
 
Calitatea excelentă a imaginii sistemului MU2000-D se bazează pe interacțiunea setului digital de detectoare cu ecran plat cu software-ul nostru YXLON HDR-Inspect. Tehnologia HDR (High Dynamic Radioscopy) oferă o detectare excepțională a detaliilor, chiar dacă variază grosimea materialelor, și ajută la determinarea vizuală a profunzimii defectelor de turnare.
 
Datorită interfeței intuitive a utilizatorului, MU2000-D este ușor de operat, chiar și pentru cei fără cunoștințe de specialitate. Același lucru este valabil și pentru opțiunea CT. Stația noastră de analiză CT este echipată cu software-ul de top din industrie, VGStudio din Volume Graphics. Puteți să vă bazați pe informații detaliate despre defectele de turnare datorită reconstrucției 3D a scanării CT. Echipamentul MU2000 poate fi actualizat cu opțiunea HDR și CT ca să beneficiați de aceste funcții extinse.
 
 

Pentru a trimite cererea vă rugăm completați informațiile de mai jos:

Accept termenii de utilizare a sitului


Produse asemănătoare