» Noutati in metalografie: SERVOCUT 602-AX-R

Noutati in metalografie: SERVOCUT 602-AX-R

Imbunatateste capabilitatie de debitare cu noul SERVOCUT 602-AX-R, echipament de debitare metalografica in 4 axe – Multi-Target. Cu o masa rotativa automata de dimensiuni mari, SERVOCUT 602-AX-R este solutia perfecta pentru debitarea pieselor cu forma complexa fara a re-fixa piesa dupa fiecare debitare. Cu noul METKON SERVOCUT 602-AX-R, debitarea metalografica nu a fost niciodata mai facila. 

Seria de echipamente automate de debitare SERVOCUT din portofoliul Metkon ofera utilizatorului posibilitatea de a folosi tehnici avansate in debitare cu ajutorul software-ului de ultima generatie. Usurinta in utilizarea software-ului impreuna cu ecranul tactil HMI integrat in echipament cresc productivitatea, calitatea probelor dar si confortul operatorului.

Echipat cu o masa rotativa automata cu un diametru de 710 mm, SERVOCUT 602-AX-R permite fixarea, pozitionarea si debitarea probelor de dimensiuni mari cu usurinta si efficient. Debitarea in 4 axe este cea mai rapida calea pentru a creste precizia pe probele cu forma complexe. Unghiul mesei rotative poate fi ajustat cu o precizie de 0.1°. 

SERVOCUT 602-AX-R este solutia ideala pentru debitari automate si programabile datorita capabilitatilor speciale:

Masa rotativa automata de dimensiuni mari;
Capacitatea de a debita pana la 20 de linii de debitare diferite, in unghiuri diferite;
Programarea si memorarea liniilor de debitare si a parametrilor pentru debitare multipla;

Mai multe detalii si informatii aici.