» Control nedistructiv » Aparate ultrasonice de masurat grosimi » Aparate de masurat grosimi Dakota » Aparat De Masurat Grosimi Cu Ultrasunete Px-7

Aparat de masurat grosimi cu ultrasunete PX-7

Aparat de masurat grosimi cu ultrasunete PX-7
  • Aparat de masurat grosimi cu ultrasunete PX-7

 Seria DAKOTA ULTRASONICS PX  cu o mare varietate de caracteristici oferite în PX-7 și PX-7DL permite utilizatorului să selecteze un instrument de calitate, care va îndeplini si chiar depăși nevoile specifice. În Modul Echo-to-Echo aveți capacitatea de a măsura grosimea materialelor fără a îndepărta vopseaua sau stratul de acoperire. GARANTIA de  5 ani indica modul în care demonstram fiabilitatea și durabilitatea aparatelor din seria PX.

PX-7 este modelul de bază al aparatelor de precizie. Aparatele din Seria PX sunt construite într-un corp din aluminiu extrudat, cu capace nichelate de aluminiu.  Seria PX sunt de obicei utilizate pentru aplicații pe materiale subțiri. Acest aparat are capacitatea de a se calibra la o varietate mare de materiale diferite, folosind  opțiunea de calibrare cu un punct.  Caracteristicile includ: caracteristica Scan (care permite utilizatorului pentru a scana o zonă de grosime minimă), modul de alarmă (sonor și vizual), mod diferential (+ / - de la valoarea grosime nominală), și port de iesire RS232.

Pentru a trimite cererea vă rugăm completați informațiile de mai jos:

Accept termenii de utilizare a sitului


Produse asemănătoare