Despre noi

Despre noi

             Societatea comercială GRIMAS Control S.R.L. este o firmă multinatională cu capital privat, ce a luat ființă în România în anul 2008  și face parte din grupul de firme Grimas,  Austria și Ungaria. Principalul obiect de activitate al societății este comercializarea produselor specifice controlului distructiv și nondistructiv din diferite domenii ale industriei cum sunt: aerospațiale, petrochimie, automotive, construcții civile și militare, șantiere navale etc. și în general în toate domeniile unde se execută controale de calitate de mare finețe.
              Sediul social al firmei este în localitatea Sfântu Gheorghe, pe strada Ciucului, nr. 55, în jud.Covasna, nr de telefon și fax: 0367-802 852, firma este înregistrată la Registrul Comertului sub numărul: J14/256/2008,  RO23832446.
              S.C. GRIMAS Control S.R.L. își desfășoară activitatea pe teritoriul României și în străinătate având o mulțime de parteneri străini, și este reprezentanța oficială în Romania ai unor firme de renume din domeniul controlului de calitate cum sunt:
"Sonatest" (Anglia),
"Dakota" (USA),
"Fischer" (Germania),
"Fuji" (Japonia),
"Hirox"(Japonia),
"Ash"(Irlanda),
"Tiede" (Germania),
"Kowotest" (Germania),
"Woehler" (Germania),
„Burkard” ( Franta),
„Hitec” (Germania)

Yxlon" (Germania),
„NTP”  (Belgia),
Colenta” (Austria),
Tetenal” (Germania),
KB-Pruftechnik” (Germania),
Ernst” (Elvetia),
Hegewald & Peschke” (Germania),
„Test Maschinen Technik” (Germania),
Pfinder” (Germania),
„Radiation Solution” (USA),
Testo” (Germania),
Jutec” (Germania),
 
 
             Societatea s-a dezvoltat treptat fiind acum o întreprindere recunoscută, stimată și foarte competitivă în domeniul său de activitate.
Misiunea orientată pe furnizarea de produse de calitate către producătorii principalelor ramuri ale industriei din România fiind obiectivul nostru principal.  Ne-am dezvoltat o rețea de furnizori de cea mai bună calitate, astfel încât cerințele și așteptările fiecărui client să fie satisfăcute pe deplin. 
S.C. GRIMAS Control S.R.L. pune în centrul atenției sale calitatea produselor oferite și satisfacerea cerințelor tuturor părților interesate. În acest sens dorim să fim recunoscuți, apreciați și căutați pentru produsele de înaltă calitate pe care le comercializăm și să satisfacem cerințele și așteptările tuturor clienților noștri.
             Obiective noastre sunt:
                 1. continuarea acțiunilor de implementare și îmbunătățire a sistemului de management integrat în vederea creșterii calității produselor comercializate;
                 2. munca în echipă, instruirea profesională și motivarea întregului personal  influențează pozitiv calitatea serviciilor oferite;
                 3. dezvoltarea gamei de produse și sortimente;
Punând în centrul atenției sale creșterea calității serviciilor și produselor oferite de noi, S.C. GRIMAS Control S.R.L. vă asigură de îndeplinirea acestora prin alocarea de timp, produse specifice și personal, necesare în orice situație și o asumare a responsabilităților la toate nivelele.
Mai jos enumerăm doar o mica parte din produsele specifice controlului nondistructiv comercializate de noi:
                               - lichide penetrante,
                               - pulberi magnetice,
                               - echipamente și consumabile pentru metalografie,
                               - termocamere,
                               - durimetre,
                               - filme radiografice industriale,
                               - aparate ultrasonice, defectoscoape, etc.
                               - instrumente pentru măsurarea grosimii de strat acoperitor,
                               - endoscoape, videoscoape,
                               - microscoape pentru diferite domenii de activitate,
                               - aparate de măsură și control clasice și digitale.
                               - sisteme de măsură în curenți turbionari (eddy curents)
În speranța că prin prezentarea firmei noastre vă putem fi de folos în procesele de maintenanță, producție/control nondistructiv și distructiv, asteptăm cu interes întrebări sau cereri de ofertă la adresele noastre de e-mail sau să ne vizitați pe paginile noastre web: https://www.grimascontrol.ro sau pe Facebook : https://www.facebook.com/GrimasControl
 
firma de top
 

Termeni și Condiții Generale