» Control nedistructiv » Control cu Radiatii Penetrante (RT) » Instalatii pentru developare automata » Sistem Digital Radiografic Fuji Dynamix Hr2 / Dynamix Vu

Sistem digital radiografic Fuji DynamIx HR2 / DynamIx VU

Sistem digital radiografic Fuji DynamIx HR2 / DynamIx VU
  • Sistem digital radiografic Fuji DynamIx HR2 / DynamIx VU
De la introducerea primului sistem digital din lume de diagnosticare si imagistica cu raze X , "FCR" în 1983, Fujifilm a dezvoltat tehnologii de procesare a imaginii, potrivite  testarilor NDT. Pentru "Dynamix VU", am adoptat Exposure Data Recognizer (EDR) pentru a ajusta în mod automat densitatea și tehnologie proprietatea de procesare a imaginii Fuji Image Processing  (FIP). Cu aceasta tehnologie, este posibil să furnizeze imagini optimizate a oricarui obiect testat. Mai mult decât atât, utilizatorii pot personaliza presetări ale parametrilor de procesare a imaginii. Oricine poate efectua cu ușurință ajustarea imaginii potrivita pentru orice situatie.
 
Aparatul este rapid pentru detectarea defectelor, și foarte prietenos pentru utilizatori.
Clasă de top in lume , rezoluție spațială și de înaltă densitate, semnal excelent de zgomot (SNR), produce o calitate superbă a imaginii .
Fuziunea de tehnologii avansate "Fuji" utilizate în cititorul de imagine, software-ul și IP-ul realizeaza imagini de cea mai buna calitate posibila în imaginile digitale.
Inalta rezoluție la citire cu un pas de 25 μm, procesarea imaginii unica și gama dinamică largă aduce o mai mare precizie a fiecarei inspecții !
 

Pentru a trimite cererea vă rugăm completați informațiile de mai jos:

Accept termenii de utilizare a sitului


Produse asemănătoare