Sonde pentru instrumentele Fischer

Sonde pentru instrumentele Fischer
  • Sonde pentru instrumentele Fischer
  • Sonde pentru instrumentele Fischer
  • Sonde pentru instrumentele Fischer
  • Sonde pentru instrumentele Fischer
Sonde de mare precizie Fischer
 
Inima oricărui sistem de măsurare electromagnetic este sonda; calitatea semnalului său determină în ultimă instanță calitatea generală a masuratorii metrologice. După ani de dezvoltare continuă și inovatii, programul sondelor FISCHER cuprinde acum aproximativ 100 de sonde concepute pentru a asigura rezultate optime pentru o mare varietate de aplicații si măsuratori.
 
Selectarea corecta a sondei :
 
Cel mai important criteriu pentru selectarea corectă a sondei este combinația de acoperiri și materiale din substrat. Alte aspecte care se iau în considerare includ grosimea de strat de acoperire și a materialelor din substrat, dimensiunea zonei de măsurare, precum și forma și suprafeța specimenului.
Desigur "Grimas Control"  va  oferă consultanță completă, pentru a vă ajuta în alegerea sondei potrivite pentru orice aplicatie dorita.
 
Caracteristici :
 
Sondele FISCHER sunt extrem de robuste și rezistente la uzură - dau măsurători precise pe o perioadă lungă de timp, chiar pe pe suprafețe dure și după utilizare indelungata.
Toate sondele sunt dezvoltate și fabricate in-house conform unor standarde foarte stricte de calitate.
Fiecare sondă este calibrat individual din fabrică în mai multe puncte de referință, cu cea mai mare grijă, pentru a asigura cel mai înalt grad posibil de precizie.
 
 

Pentru a trimite cererea vă rugăm completați informațiile de mai jos:

Accept termenii de utilizare a sitului


Produse asemănătoare