Videoscop Wohler VIS 350

Videoscop Wohler VIS 350
  • Videoscop Wohler VIS 350
  • Videoscop Wohler VIS 350
  • Videoscop Wohler VIS 350
  • Videoscop Wohler VIS 350
  • Videoscop Wohler VIS 350
Videoscop (Boroscop/Endoscop) Wohler VIS 350
 
Noul sistem de inspectie cu camera Wöhler VIS 350, este un sistem compact, complet pentru inspectia de calitate a tevilor si a conductelor nou produse sau pentru asigurarea service-ului conductelor de apa, gaz, ventilație, evacuare, precum și a  sistemelor industriale, de asemenea puteți localiza cu precizie si acuratețe defectele și documenta rezultatele inspecției in imagini foto sau video.
Nou sistem de camera Wöhler este compact și adăpostit în condiții de siguranță într-o servieta de transport din material plastic .
Sistemul constă dintr-un cablu de 20 m cu tambur, o camera color cu diametru de 40 mm și un monitor mare color , panoul de control care asigură un control ușor al camerei: camera 360 °, se poate înclina 180 ° și oferă cea mai buna iluminare, pentru a efectua  inspecția pe tot parcursul , in interiorul țevii.
După panoramare și înclinare, funcția „Home” aliniază în mod automat unghiul camerei drept si catre înainte cu o simplă apăsare a unui buton.
Camera poate înregistra video ceea ce vede in timpul deplasarii chiar si coturile  stranse de pina la 87 ° nu sunt un obstacol. Când defectiunea este descoperita, o apăsare rapidă a unui buton este tot ce este necesar pentru a salva o fotografie.
Pentru a putea evalua și, în special vizualiza lucrările de reparații, avem la Wöhler un sistem perfectionat de localizare cu precizie a defectiunilor (afisarea distantei, unghiului, detectia radio a pozitiei camerei)
 
Fişiere ataşate:

Pentru a trimite cererea vă rugăm completați informațiile de mai jos:

Accept termenii de utilizare a sitului


Produse asemănătoare